Outdoor activities

Vind hier de aanbieders van sportieve buitenactiviteiten op de Wadden.

 

Synoniem aan ‘naar de Wadden gaan’ staat uitwaaien en ontspannen, het hoofd leeg maken. Voor sommige mensen betekent dit juist lekker actief bezig zijn. Dat kan hier prima!

Bijvoorbeeld op het water, denk aan zeilen, kitesurfen of suppen, of op het land, bijvoorbeeld paard rijden, blokarten of mountain biken, en zelfs in de lucht, wat dacht je van een parachutesprong! Dit is nog maar een kleine greep uit het overweldigende aanbod.

Hieronder tref je een aantal partijen aan die sportieve buitenactiviteiten aanbieden.

Texel:

VOF Zandbank Texel, Outdoor en Events voor groepen en bedrijven.

Tussen maart en oktober tref je Annerieke Scherpenhuizen en Rob Werkman aan op het sportpaviljoen, strand P(aal) 17-Noord, Ruyslaan 98-Noord, De Koog. (Webadres: zandbanktexel.nl). In de winter op afspraak.

Activiteiten en evenementenbureau Teambuilding Texel is gevestigd op Gerritslanderdijkje 2, 1791 NB  DEN BURG  Texel.   (Webadres: teambuildingtexel.nl)

Het Paracentrum Texel, de mooiste plek voor een tandemsprong, zit aan de Postweg 128, 1795 JS  DE COCKSDORP. (Webadres: paracentrumtexel.nl)

Parachutespringen.nl biedt niet alleen tandemsprongen boven Texel aan maar ook boven Ameland. Ga naar parachutespringen.nl.

Vlieland:

Vlieland Outdoor Center voor kitesurfen en lasergamen (Webadres: vlielandoutdoorcenter.nl)

Voor outdoor en evenementen op avontuurlijk Vlieland moet je naar Paal 50 (Webadres: paal50.nl)

Terschelling:

Bij Puur Terschelling kun je paardrijden, wadlopen en zelfgevonden oesters eten. Hun adres is Oosterend 39. 8897 HX  TERSCHELLING.  (Webadres: puur-terschelling.nl)

Wadevents Terschelling biedt o.a. een spectaculaire RIB-ervaring aan. Op een powerboat door de vaargeul. Roelof Duker houdt kantoor aan de Steven Wiegmanlaan 21, 8881 GH  WEST-TERSCHELLING (Webadres: wadevents-terschelling.nl)

Ameland:

Ameland Adventure  aan het Westerpad 1C,  9163 KM  NES. De leukste activiteiten voor jong en oud.  (Webadres:  amelandadventure.nl)

Outdoor Ameland biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. De outdoor locatie zit aan De Vleijen 8, indoor vind je ze aan het Westerpad 1a. Het bedrijf werkt ook onder de naam Beach Ameland  (Webadres:  outdoor-ameland.nl).

 Schiermonnikoog:

Buitensport Reactief Schiermonnikoog voor uw actieve teamuitje of familiedag, bijvoorbeeld kanovaren in de branding. Je vindt Jan Bert en Coen op hun locatie aan de Badweg  94 Schiermonnikoog. (Webadres: reactief-buitensport.nl)

Thijs’ vliegerparadijs zit aan het einde van de badweg bij paal 4. Een mooie ervaring voor iedereen (Webadres: thijsvliegerparadijs.nl)

 

Delen via: