Wadshop

Fortuna Vlieland maakt ambachtelijk bier en bruisend water. We beschikken over een eigen water- en energiebron. We werken zoveel mogelijk met eilander ingrediënten. En we hebben een expositie- en proefruimte, een filmzaal en een kapel met icoon. Welkom!

0621572699

fortunavlieland.nl

info@fortunavlieland.nl

Fortweg 10 8899CC

 

___________________________________________________________________________

In voor een beetje actie? Niet voor niets heet het POWERkiten! Na een korte instructie bouwen we de kites op en kun je je krachten meten met de wind. Voel hoe de wind trekt in de powerzone en hoe de kite, en jij, daarop reageert. Je start met “trainerkites” en de bedoeling is natuurlijk een steeds grotere kite te beheersen. Ook geschikt als basisclinic voorafgaand aan een kitesurfcursus.

Prijs: € 25,00 p.p. incl. BTW
Periode: jaarrond
Programmaduur: 1,5 uur
Aantal: Min. 8 deelnemers, bij kleiner aantal op aanvraag met toesag, min. leeftijd 12 jaar.

Powerkiten kun je boeken bij Zandbank Texel. Tel. 06-306 14 102, mail: info@zandbanktexel.nl, of ga naar  https://www.zandbanktexel.nl/

 

 

_______________________________________________________________________

Ga mee eilandhoppen op de Waddenzee aan boord van een historische zeilklipper. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Je kan van Ameland naar Terschelling of een Retourtje Schier vanaf Lauwersoog doen. De Willem Jacob zeilt in de schoolvakanties een vaste dienstregeling. Je kan op een sportieve, maar toch relaxte manier naar de verschillende eilanden in de Waddenzee. Naast de dienstregeling tussen de afvaarthavens zijn er ook diverse rondvaarten vanaf de Waddeneilanden. Bekijk de verschillende mogelijkheden op: https://eilandhopper.nl/nl/

 

 

_____________________________________________________________________________

Teambuilding, vriendenuitje of vriendinnenuitje op het Wad bij Schiermonnikoog. Een unieke beleving! Met ervaren schipper Rob de zandplaten verkennen of voor anker bij de zeehonden.

EEN PRACHTIGE RIB-VAARTOCHT  CADEAU DOEN?

Vanaf € 95,- pp beleef je iets unieks en exclusiefs onder de vertrouwde leiding van Rob! Vaartocht van minimaal 3 uur bij Schiermonnikoog op het Wad! Met zeehondgarantie!

Ribvaren is voor iedereen! Boot huren, maar dan mét schipper! Ga naar www.varenmetrob.nl.

 

 

_____________________________________________________________________________

Wij kunnen voor u ook een tekst plaatsen, met afbeelding, telefoonnummer en een link naar uw website. Meer traffic op uw site betekent meer omzet, een hogere naamsbekendheid en meer data!

Bel met 06-38225220 of mail naar info@domainports.com voor meer informatie.   


 

Delen via: